logo 2
 
informatie clienten zwartwit

voor cliënten

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Twijfel je over je huidige baan, maar heb je geen idee wat je dan wel zou willen? Of weet je niet welke studie - en dus welk beroep - je moet kiezen? Voordat je gaat solliciteren op een baan die je “wel leuk” lijkt, of een studie kiest op basis van vage gronden, is het beter om eerst uit te zoeken wat je nu écht wilt. Wie ben je? Wat wil je? Wat kun je?

Antwoorden op deze vragen geven je een beeld van de activiteiten die je aanspreken en bij je passen. Misschien vind je niet meteen je droombaan of het antwoord op al je vragen.
Maar een loopbaan- onderzoek kan je helpen om de juiste richting te bepalen en een weloverwogen keuze te maken.
Wat houdt een loopbaan-onderzoek in?

Door middel van een intakegesprek gaan we kijken wat je vraag is. We inventariseren wat je tot nu toe hebt gedaan en wat je wensen zijn. Vervolgens gaan we door middel van een testonderzoek kijken wat je interesses zijn, waar je capaciteiten liggen en wat bij jou als persoon zou passen.

Het loopbaan- onderzoek vindt plaats in samenwerking met en onder supervisie van een deskundig en gekwalificeerd psycholoog.
Wat gebeurt er na het testonderzoek?

Binnen enkele weken na het onderzoek wordt je uitgenodigd voor een nagesprek en worden de bevindingen in de vorm van een onderzoeksrapport met je besproken.

Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NAAR BOVEN